کتاب بیش از این ها باید باشد! چهارمین جلد از مجموعه ی فیلسوف کوچک به قلم و تصویرگری شینسوکه یوشی تَکه، ترجمه ی رضی هیرمندی و چاپ انتشارات افق است.
دختر کوچولوی قصه ی ما که بعد از شنیدن خبر وقوع اتفاقات ترسناک مثل آمدن آدم فضایی ها، زیاد شدن بیماری های خطرناک و اتفاق افتادن جنگ های وحشتناک در آینده، از برادرش، حسابی نگران و غمگین شده است، پس از شنیدن حرف های معجزه گر مادربزرگش دراین باره، یاد می گیرد که به شکل های مختلف به هر اتفاقی نگاه کند، برای هر مشکل راه حلی خلاقانه بیابد و امیدش را از دست ندهد.
اصلا چه کسی می تواند آینده را پیش بینی کند؟! شاید برعکس، آینده پر از اتفاقات خوب و خارق العاده باشد.
داستانی خواندنی که امید، اعتماد به نفس، تفکر خلاق و انگیزه را در کودکان افزایش می دهد و آن ها را به پرسیدن سوالات بیشتر و درنتیجه پیدا کردن راه حل های متفاوت و خلاقانه تشویق می کند.
گزیده ای از کتاب
مردم گاهی می پرسند: «این را دوست داری یا دوست نداری؟» یا «این خوب است یا بد؟» و یا «فلانی دوستت است یا دشمنت؟»
اما علاوه بر این ها باید گزینه های دیگری هم باشد!
بد نیست.
جوابش سخت است.
سوال برانگیز است!
جالب است.
اشکال ندارد.
عجیب است!
نمی دانم!
شاید بهتر است به جای «دوست دارم» و «دوست ندارم» از «دوست دارندارم» استفاده کنم.